Roltrap reiniging

Home > Roltrap reiniging

Professionele roltrapreiniging

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we dat roltrappen veelvuldig worden gebruikt en snel vuil en verontreinigingen kunnen verzamelen. Onze professionele roltrapreinigingsservice is ontworpen om uw roltrappen schoon, veilig en in optimale staat te houden.

Onze diensten

    1. Grondige reiniging van roltrapoppervlakken: Ons ervaren team maakt gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur en -methoden om de oppervlakken van uw roltrappen grondig schoon te maken. We verwijderen vuil, stof, vet, vlekken en andere verontreinigingen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Door regelmatige reiniging behouden uw roltrappen hun glans en zorgen ze voor een positieve indruk op uw klanten en bezoekers.

    2. Reiniging van roltrapleuningen: De leuningen van roltrappen zijn vaak een broedplaats voor bacteriën en ziektekiemen. We besteden speciale aandacht aan het grondig reinigen en desinfecteren van de roltrapleuningen, zodat ze schoon en hygiënisch zijn voor het gebruik door uw klanten. Dit draagt bij aan de algehele veiligheid en gezondheid van uw faciliteit.

    3. Smering en onderhoud: Naast het reinigen van uw roltrappen, kunnen we ook smering en onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat de mechanische onderdelen soepel blijven werken. We controleren de slijtage van de aandrijfsystemen, de geleiders en andere belangrijke onderdelen en voeren indien nodig de juiste smering en aanpassingen uit.

Waarom van Veen Cleaning Services B.V. ?

Maatwerk oplossingen

Bij van Veen Cleaning Services B.V. geloven we in het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Kwaliteit en consistentie

Bij van Veen Cleaning Services B.V. staat kwaliteit voorop. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van onze schoonmaakmethoden en -technieken tot onze klantenservice.

Milieubewustzijn

Bij van Veen Cleaning Services B.V. streven we naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al onze activiteiten. We maken gebruik van eco-vriendelijke schoonmaakproducten en -methoden om de impact op het milieu te verminderen.

Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan bij van Veen Cleaning Services B.V. : Ontdek de waarde van professionele schoonmaakdiensten

Offerte formulier

Hulp nodig?