Onze diensten

Reiniging ruimtes

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we hoe belangrijk het is om schone en hygiënische ruimtes te hebben, of het nu gaat om kantoren, winkels, scholen, medische faciliteiten of andere commerciële ruimtes.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Glazen
wassen

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we dat schone en glanzende ramen essentieel zijn voor een frisse uitstraling van uw gebouw.

Schoonmaak zonnepanelen

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we dat zonnepanelen regelmatig onderhoud en reiniging nodig hebben om optimaal te presteren.

Tuinonderhoud

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we dat uw tuin een kostbaar bezit is dat regelmatig onderhoud vereist om zijn schoonheid te behouden.

Ontstopte put

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we hoe vervelend en hinderlijk een verstopte put kan zijn.

Roldeur Graffiti

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we hoe graffiti op roldeuren een negatieve invloed kan hebben op de uitstraling van uw bedrijf en uw imago kan schaden.

Roldeur schoon

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we hoe belangrijk het is om schone en goed onderhouden roldeuren te hebben.

Roltrap reiniging

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we dat roltrappen veelvuldig worden gebruikt en snel vuil en verontreinigingen kunnen verzamelen.

Verstopping putten

Bij van Veen Cleaning Services B.V. begrijpen we hoe vervelend verstopte putten kunnen zijn. Ons ervaren team van professionals staat klaar om snel en efficiënt verstoppingen in putten aan te pakken.

Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Veen Cleaning Services B.V. : Ontdek de waarde van professionele schoonmaakdiensten

Offerte formulier

Hulp nodig?