Over ons

Home > Over ons

Een schone en gezonde omgeving

Van Veen Cleaning Services B.V. is een toonaangevend schoonmaakbedrijf met een passie voor het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schoonmaakdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons doel is om een schone en gezonde omgeving te creëren die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Wat maakt ons uniek?

  1. Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche hebben we een solide expertise opgebouwd in het leveren van uitstekende schoonmaakresultaten. Ons team van goed opgeleide professionals beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om een breed scala aan schoonmaakuitdagingen aan te pakken.

  2. Kwaliteit en precisie: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen in al onze schoonmaakdiensten. We werken met zorgvuldigheid en precisie om ervoor te zorgen dat elk detail grondig wordt gereinigd en geen compromissen worden gesloten als het gaat om kwaliteit.

  3. Klantgerichtheid: Bij van Veen Cleaning Services B.V. staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We luisteren naar uw specifieke behoeften en passen onze diensten aan om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw tevredenheid is onze drijfveer en we streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en betrouwbaarheid.

  4. Duurzaamheid: Wij geloven in duurzaamheid en het minimaliseren van onze ecologische impact. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en -producten. We streven ernaar om onze diensten op een verantwoorde en duurzame manier uit te voeren, rekening houdend met het milieu en de gezondheid van mensen.

Waarom van van Veen Cleaning Services B.V. ?

Maatwerk oplossingen

Bij van Veen Cleaning Services B.V. geloven we in het leveren van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten.

Kwaliteit en consistentie

Bij van Veen Cleaning Services B.V. staat kwaliteit voorop. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van onze schoonmaakmethoden en -technieken tot onze klantenservice.

Milieubewustzijn

Bij van Veen Cleaning Services B.V. streven we naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in al onze activiteiten. We maken gebruik van eco-vriendelijke schoonmaakproducten en -methoden om de impact op het milieu te verminderen.
Hulp nodig?